Cum comand?

  • completand direct formularul de comanda online aici pe site,
  • e-mail, la adresa contact [at] OH-cards.ro ,
  • telefon la numerele de telefon afisate,
  • fax la numarul afisat (fax automat; transmiteti direct fara a astepta raspunsul unui operator uman),
  • folosind formularul de contact.

Fiecare comanda va fi confirmata de echipa OH-cards in maxim 2 zile lucratoare de la receptionarea acesteia(*). Daca nu ati fost contactat de echipa noastra in acest interval de la plasarea comenzii, va rugam scrieti-ne email sau lasati-ne un mesaj.

Comanda se considera ferma in momentul in care se face plata pentru aceasta.

In acest moment toate instructiunile pentru carduri si cartile OH sunt in curs de traducere in limba romana. Intre timp ele sunt disponibile in limba engleza.

Livrarea comenzii

Livrarea cardurilor se face prin serviciul de curierat rapid. Termenul de livrare standard (garantat de compania de curierat) este de maxim 48 de ore de la data expedierii de catre echipa OH-cards.

Nota: In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru livrare, intervalul de la primirea comenzii si livrarea acesteia poate fi de 20 de zile calendaristice. Va multumim pentru intelegere. Daca este cazul, veti fi informat in acest sens in momentul plasarii comenzii.

Sus ↑

Cum platesc?

Exista urmatoarele modalitati de plata in acest moment:

  1. Transfer bancar in avans, pe baza facturii pe care o emitem dupa ce primim comanda dvoastra (avantajul e valoarea mai mica a taxei de transport prin eliminarea taxei de ramburs).
  2. Ramburs, la primirea coletului. Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca plata ramburs implica o “taxa de ramburs” (~16 lei) suplimentara “taxei transport” (~20 lei).

Nota : Cumparatorul suporta taxele de livrare. Pentru detalii despre costurile de livrare vedeti informatiile de pe site-ul firmelor de curierat rapid (Fan Courier – sectiunea Colete , sau TransilvaniaPost – sectiunea Tarife ).

Taxele de transport si curierat se platesc direct curierului, suplimentar fata de costul produselor comandate.

Va rugam sa intelegeti faptul ca se livreaza numai comenzi preplatite sau cu plata ramburs. Multumim pentru intelegere.

Livrarea se face gratuit si personal in Tg. Mures.

Sus ↑

Informatii despre greutatea colectiilor / cartilor OH (**)

OH ++ = 430 g
COPE, ECCO, BOSCH = 250 g
SAGA, MYTHOS, 1001, SHEN HUA, LYDIA JACOB STORY, BEAUREGARD, TAHITI = 180 g
HABITAT = 240 g
PERSONA, MORENÁ = 275 g
QUISINE = 175 g
ORCA, RACCOON, CLARO = 110 g
THE POWER OF OH (carte) = 410 g
PERSONITA = 300 g

(**) Aceste informatii va pot ajuta la calculul estimativ al costului livrarii. Folosim serviciul de livrare colete – curierat rapid Fan Courier / TransilvaniaPost. In momentul confirmarii comenzii, veti primi detalii inclusiv in legatura cu costurile aproximative de livrare practicate de compania de curierat. OH-cards.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru neconcordanta intre preturile practicate de firmele de curierat pe site-urile acestora si preturile de fapt.

Despre ambalarea coletelor OH

Coletele pentru comenzile pe OH-cards.ro sunt ambalate in carton, cutii  sau hartie refolosite. Sustinem reutilizarea si reciclarea resurselor, ne straduim sa nu abuzam de acestea – atat cat este posibil. Va multumim pentru intelegere.

Pentru alte detalii scrieti-ne pe email sau lasati-ne un mesaj.

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline Back to Top ↑